Bijna gekild door 35.000 Euro!

Als ik iets in mijn hoofd heb, dan zet ik alles op alles om dit te realiseren. Zo ook een bezoekje ‘in’ het glazen huis van 3FM!

Geld inzamelen

Samen met Marion Langhout, Foppe van der Veen en Hotze Bouma heb ik een jaar lang keihard gewerkt om geld in te zamelen voor Serious Request. Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie in december van 3FM. En dit jaar stond het huis in het hart van Leeuwarden!

We hebben het hele jaar geld opgehaald door het organiseren van ludieke veilingen met unieke veilingmeesters; waaronder Frits Wester. Het resultaat was meer dan 35.000 euro!

Lekker brutaal

Een aanzienlijk bedrag! Dus als dank vroeg ik lekker brutaal aan Frits of hij meeging om het geld af te geven ‘in’ het glazen huis? En zo geschiede. Na heel veel telefoontjes, mailtjes en smeekbedes lukte het mij om toestemming te krijgen de cheque persoonlijk te overhandigen aan de drie DJ’s in het glazen huis.

Zo onder de indruk

De deurbel ging en we mochten naar binnen. Wat was ik onder de indruk! Zo’n grote massa met mensen buiten. Ik voelde me net een aapje in een dierentuin.

Een meter en vierenzestig centimeter

Natuurlijk gingen we met de cheque en de DJ’s voor de bekende groen muur op de foto! Voor wie mij kent, ik ben nogal klein van stuk. Een meter en vierenzestig centimeter om precies te zijn, Koen, een van de DJ’s, daarentegen is heel groot. Net als de cheque van 2 bij 1 meter.

En je raad het al! Ik verdwijn tijdens het foto-moment bijna volledig achter de cheque! In een fractie van een seconde denk ik ‘Nee! Dit is het bewijs dat ik ‘in’ het glazen huis ben geweest!’ En ik leg snel mijn hand op de cheque om hem iets naar beneden te duwen en nog net boven de cheque uit te spieken!

11501136673_10b3843758_z

Pffft… Zie je? Ik ben er geweest hoor! ‘In’ het glazen huis!

op

media