Column In-Dokkum: Heimwee naar de kleine wereld die ‘kind’ heet

de-wereld-die-kind-heet
In deze column kan ik nu over heel veel dingen gaan schrijven. Ik mag zelf weten waarover ik schrijf want de redactie heeft me gevraagd jou een kijkje te geven in mijn leven. Maar het enige gevoel dat ik op dit moment heb is heimwee.

De afgelopen week is er ontzettend veel gebeurd. Privé; een vriend die het moeilijk heeft, een prachtig festival bezocht. Zakelijk gezien; Lwd2018 heeft een nieuwe directeur maar vooral op wereldniveau; er zijn gezinnen incompleet geraakt door de vreselijke vliegtuigramp. Het laatste doet me beseffen dat er elke dag gezinnen, families en mensen incompleet raken. Dat zijn de momenten waarop ik terug wil naar de kleine wereld die ‘kind’ heet.

Lees de hele column op In Dokkum

op

wini, In-Dokkum