Life is what happens to you while you are busy making plans

hindelopen
Een cursus time-management, een workshop mindfulness of mezelf in drieën splitsen. Herkenbaar? Het gevoel dat je zoveel doet waardoor je vergeet te genieten van al die mooie momenten.

Vriendje, vrienden, werk, hobby's kortom alle ballen in de lucht. Ik geniet ervan en ik vind het heerlijk. Al die diversiteit in mijn leven. Als er even rust is vraag ik me af of ik niet iets vergeten ben. Mijn geheugen laat me weleens in de steek namelijk wat vast en zeker ook weer te maken heeft met al die ballen ;).

Kortom je hoort mij niet klagen over alle mogelijkheden in mijn leven en alle mooie mensen die ik om mij heen heb. Maar af en toe beangstigt het mij wel even en weet ik niet meer hoe ik het allemaal moet combineren.

Op dit soort momenten herinner ik mijzelf weer even aan mijn blog van januari dit jaar: 2015, het jaar van loslaten. De 'kleine' Wini doorbraak is daar... Ik laat los, geniet van wat er is en laat gebeuren wat er gebeurt!

op

wini